Upoznajte devojke iz Beograda....
Čestitamo ti, jer si već na pola puta da upoznaš vrelu damu sa oblinama koje tražiš.

Upoznavanje sa devojkama sa bujnim poprsjem za manje od 5 minuta. Ne moram ni da je tražim, jer ona traži njega

MINHEN

Ime:

ĐINA

Nadimak:

MINHEN

Godište:

1978

Visina/težina:

168/58

Orijantacija:

heteroseksualna

eXXXtra:

Volim vodjenje ljubavi u prirodi...

Pozovi me

Ako želiš da me kontaktiraš pozovi me na 0906/400-091 Cena: 100 din/min + pdv

Više o meni

Iako sam na relaciji Beograd – Minhen, nekako se nadam da ću u Beogradu upoznati pravog muškarca, koji bi, ako je bez posla, ili ako želi nešto novo da promeni u svom životu, mogao sa mnom da upozna Minhen na najbolji mogući način, tako što bi živeo sa mnom. Novac mi nije problem, već mi treba neko na koga ću moći da se oslonim u svakom pogledu, a moja jača polovina neće morati da brine o finansijama, za to bih ja bila zadužena, pa ako smatraš da sam „možda“ idealna prilika za tebe, javi se...Unapred se radujem našem susretu.

SMS

Klikni da
pošalješ SMS

Moja galerija

PRUŽALAC USLUGA DM Creative Team d.o.o. Adresa: Sime igumanova 2-4 PIB: 109843536 Matični broj: 21252719 Delatnost: 8220 Kontakt telefon: +381 11 207 30 21 Kontakt email: office@dmct.rs U ime DM Creative Team d.o.o. obavezujemo se da ćemo čuvati privatnost svih naših kupaca. Prikupljamo samo neophodne, osnovne podatke o kupcima/ korisnicima i podatke neophodne za poslovanje i informisanje korisnika u skladu sa dobrim poslovnim običajima i u cilju pružanja kvalitetne usluge. Dajemo kupcima mogućnost izbora uključujući mogućnost odluke da li žele ili ne da se izbrišu sa mailing lista koje se koriste za marketinške kampanje. Svi podaci o korisnicima/kupcima se strogo čuvaju i dostupni su samo zaposlenima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi zaposleni u DM Creative Team d.o.o (i poslovni partneri) odgovorni su za poštovanje načela zaštite privatnosti.

TEHNIČKA PODRŠKA - OneClick Solutions d.o.o. Adresa: Sime igumanova 2-4 PIB: 107479270 Matični broj: 20811161 Delatnost: 6201 Kontakt telefon: +381 11 207 30 21 Kontakt email: office@oneclick.rs Za sve reklamacije, informacije, sugestije, pohvale i kritike, mozete se obratiti na broj telefona 0112073703 ili putem E-maila office@oneclick.rs Pružalac usluge i njegovi partneri nisu odgovorni za moguće greške nastale u sistemu ili na strani mobilnih operatera, kao i za sve tehničke probleme nastale korišćenjem servisa. Zahtevi pružaocu usluga za naknadu materijalne ili nematerijalne štete nastale korišćenjem ili nekorišćenjem ponuđenih informacija odnosno korišćenjem pogrešnih i nepotpunih informacija u osnovi su isključeni, ukoliko autor nije učinio dokazivo namernu ili grubo nemarnu grešku. Poruke koje korisnici primaju se ne naplaćuju. Ne postoje nikakvi dodatni troškovi, plaćaju se samo poslate poruke. Slanjem SMS poruke, korisnik automatski daje saglasnost za prijem besplatnih poruka reklamnog karaktera od strane Pružaoca usluge.

© 2011. Beogradjanke, All right reserved.