Upoznajte devojke iz cele srbije putem SMS-a....
Muvanje, druženje, ljubav, sex samo za punoletne...

Srpski SMS chat, sms sex, sms upoznavanje, sms muvanje, SMS flert, erotski sms, hot sms chat Srbija...

Ukupno glasova: 175
Prosečna ocena: 4.19
Ocenite!

Marica

Ime:

Marija

Nadimak:

Marica

Godište:

1978

Mesto boravka:

Beograd

Visina/težina:

174/68

Orijantacija:

heteroseksualna

eXXXtra:

Grudi petica, i to kakva petica :)

Pošalji mi poruku

Ako želiš da me kontaktiraš i da se dopisujemo sms-om, pošalji mi poruku na sledeći način:

MARICA tvoja poruka na 5887

Npr: MARICA cao sta radis? - I očekuj moj odgovor :)

POŠALJI BESPLATNU PORUKU!
mts
telenor
vip
globaltel

Više o meni

Lepa, sam, zgodna sam, neophodna sam :) :) Ćao, ja sam Marija, imam 31 godinu, a svi koji me upoznaju pomisle da imam nekih 10-ak manje xixi, iz Beograda sam, radim kao kozmetičar u jednom fensi salonu, gde uglavnom dolaze raznorazne dosadne smorulje, pa mi je ovo način da pobegnem od njih :=) A naravno, ako upoznam neke zanimljive dečake... to će biti bonus :) Otvorena sam za sve, komunikativna... po nekada provokativna, volim lepe razgovore, ali rado pristajem i na one... vrelije :) Dosta sam pisala, videćeš kako da me kontaktiraš, pa... javi se :)))

SMS

Klikni da
pošalješ SMS

Moja galerija

Jeboteka

PRUŽALAC USLUGA DM Creative Team d.o.o. Adresa: Sime igumanova 2-4 PIB: 109843536 Matični broj: 21252719 Delatnost: 8220 Kontakt telefon: +381 11 207 30 21 Kontakt email: office@dmct.rs U ime DM Creative Team d.o.o. obavezujemo se da ćemo čuvati privatnost svih naših kupaca. Prikupljamo samo neophodne, osnovne podatke o kupcima/ korisnicima i podatke neophodne za poslovanje i informisanje korisnika u skladu sa dobrim poslovnim običajima i u cilju pružanja kvalitetne usluge. Dajemo kupcima mogućnost izbora uključujući mogućnost odluke da li žele ili ne da se izbrišu sa mailing lista koje se koriste za marketinške kampanje. Svi podaci o korisnicima/kupcima se strogo čuvaju i dostupni su samo zaposlenima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi zaposleni u DM Creative Team d.o.o (i poslovni partneri) odgovorni su za poštovanje načela zaštite privatnosti.

TEHNIČKA PODRŠKA - OneClick Solutions d.o.o. Adresa: Sime igumanova 2-4 PIB: 107479270 Matični broj: 20811161 Delatnost: 6201 Kontakt telefon: +381 11 207 30 21 Kontakt email: office@oneclick.rs Za sve reklamacije, informacije, sugestije, pohvale i kritike, mozete se obratiti na broj telefona 0112073703 ili putem E-maila office@oneclick.rs Pružalac usluge i njegovi partneri nisu odgovorni za moguće greške nastale u sistemu ili na strani mobilnih operatera, kao i za sve tehničke probleme nastale korišćenjem servisa. Zahtevi pružaocu usluga za naknadu materijalne ili nematerijalne štete nastale korišćenjem ili nekorišćenjem ponuđenih informacija odnosno korišćenjem pogrešnih i nepotpunih informacija u osnovi su isključeni, ukoliko autor nije učinio dokazivo namernu ili grubo nemarnu grešku. Poruke koje korisnici primaju se ne naplaćuju. Ne postoje nikakvi dodatni troškovi, plaćaju se samo poslate poruke. Slanjem SMS poruke, korisnik automatski daje saglasnost za prijem besplatnih poruka reklamnog karaktera od strane Pružaoca usluge.

© 2011. SMS muvanje, All right reserved.