Upoznajte devojke iz cele srbije putem SMS-a....
Muvanje, druženje, ljubav, sex samo za punoletne...

Srpski SMS chat, sms sex, sms upoznavanje, sms muvanje, SMS flert, erotski sms, hot sms chat Srbija...

Micka

Ime:

Milena

Nadimak:

Micka

Godište:

1964

Visina/težina:

175/66

Orijantacija:

heteroseksualna

eXXXtra:

Razvedena, sa odraslom decom, atraktivna, aktivna u svakom pogledu

Pošalji mi poruku

Ako želiš da me kontaktiraš i da se dopisujemo sms-om, pošalji mi poruku na sledeći način:

MICKA tvoja poruka na 5887

Npr: MICKA cao sta radis? - I očekuj moj odgovor :)

Više o meni

Šta li će svi da pomisle kada vide da sam malo starija osoba, a imam sličice kakve ni tinejdžerke danas ne prave... Nadam se da neće ništa ružno, ja sam samo jedna tinejdžerka zarobljena u telu starije žene :) Inače sam razvedena već 3 godine, htela bih da upoznam nekoga sa kim ću dočekati starost, ali dok se to ne desi, rado bih stekla poznanstva svih muškaraca kojima se moja pojava svidela. Imala sam avanture i sa mlađim (jako mlađim haha) muškarcima, lepo mi je bilo, pa svi vi mlađi... slobodno mi se javite, kada se spoje mladost i iskustvo... biće tu varnica haha :)

SMS

Klikni da
pošalješ SMS

Moja galerija

PRUŽALAC USLUGA DM Creative Team d.o.o. Adresa: Sime igumanova 2-4 PIB: 109843536 Matični broj: 21252719 Delatnost: 8220 Kontakt telefon: +381 11 207 30 21 Kontakt email: office@dmct.rs U ime DM Creative Team d.o.o. obavezujemo se da ćemo čuvati privatnost svih naših kupaca. Prikupljamo samo neophodne, osnovne podatke o kupcima/ korisnicima i podatke neophodne za poslovanje i informisanje korisnika u skladu sa dobrim poslovnim običajima i u cilju pružanja kvalitetne usluge. Dajemo kupcima mogućnost izbora uključujući mogućnost odluke da li žele ili ne da se izbrišu sa mailing lista koje se koriste za marketinške kampanje. Svi podaci o korisnicima/kupcima se strogo čuvaju i dostupni su samo zaposlenima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi zaposleni u DM Creative Team d.o.o (i poslovni partneri) odgovorni su za poštovanje načela zaštite privatnosti.

TEHNIČKA PODRŠKA - OneClick Solutions d.o.o. Adresa: Sime igumanova 2-4 PIB: 107479270 Matični broj: 20811161 Delatnost: 6201 Kontakt telefon: +381 11 207 30 21 Kontakt email: office@oneclick.rs Za sve reklamacije, informacije, sugestije, pohvale i kritike, mozete se obratiti na broj telefona 0112073703 ili putem E-maila office@oneclick.rs Pružalac usluge i njegovi partneri nisu odgovorni za moguće greške nastale u sistemu ili na strani mobilnih operatera, kao i za sve tehničke probleme nastale korišćenjem servisa. Zahtevi pružaocu usluga za naknadu materijalne ili nematerijalne štete nastale korišćenjem ili nekorišćenjem ponuđenih informacija odnosno korišćenjem pogrešnih i nepotpunih informacija u osnovi su isključeni, ukoliko autor nije učinio dokazivo namernu ili grubo nemarnu grešku. Poruke koje korisnici primaju se ne naplaćuju. Ne postoje nikakvi dodatni troškovi, plaćaju se samo poslate poruke. Slanjem SMS poruke, korisnik automatski daje saglasnost za prijem besplatnih poruka reklamnog karaktera od strane Pružaoca usluge.

© 2011. SMS muvanje, All right reserved.